Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Доктор D-r Aleksandra Dimova Промени
D-r Aleksandra Dimova
Услуга Втор контролен преглед на новороденче Промени
Втор контролен преглед на новороденче
Втор, клинички преглед за бебиња, возраст помеѓу 4-5 или 5-6 месеци. Совети за развој и растење. Совети за превенција на деформитети кај дечиња. Прегледот е на... Дознај повеќе
Одберете датум и време
30 Јан - 5 Фев 2023
Пон. Вто. Сре. Чет. Пет. Саб. Нед.
30/01
31/01
01/02
02/02
03/02
04/02
05/02
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com