Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Доктор D-r Lasko Kocev Промени
D-r Lasko Kocev
Услуга Контролен преглед помеѓу 3 и 4 години Промени
Контролен преглед помеѓу 3 и 4 години
Контролен ортопедски преглед помегу 3-4 год вклучува : скрининг на стапала, пропорција, рано откривање на деформитети на рбетот. Едукација на родителите за сист... Дознај повеќе
Датум 6 Октомври 2022 Промени
6 Октомври 2022
Изберете време - 6 Октомври 2022
Прв слободен термин е пронајден на 6 Октомври 2022
6 Окт 2022
Утрински термини
Нема слободни
Попладневни термини
Вечерни термини
Нема слободни
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com