Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Доктор Марија Јакимова Промени
Марија Јакимова
Услуга Контролен преглед по проодување Промени
Контролен преглед по проодување
Клинички преглед за скрининг на деформитети. Проверка на стапалата при одење, стабилност, совети за вежби. За да се јавите на овој преглед потребно е детето... Дознај повеќе
Датум 6 Февруари 2023 Промени
6 Февруари 2023
Изберете време - 6 Февруари 2023
Прв слободен термин е пронајден на 6 Февруари 2023
6 Фев 2023
Утрински термини
Нема слободни
Попладневни термини
Вечерни термини
Нема слободни
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com