Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Доктор D-r Aleksandra Dimova Промени
D-r Aleksandra Dimova
Услуга Втор контролен преглед на новороденче Промени
Втор контролен преглед на новороденче
Втор, клинички преглед за бебиња, возраст помеѓу 4-5 или 5-6 месеци. Совети за развој и растење. Совети за превенција на деформитети кај дечиња. Прегледот е на... Дознај повеќе
Датум 2 Февруари 2023 Промени
2 Февруари 2023
Изберете време - 2 Февруари 2023
Прв слободен термин е пронајден на 2 Февруари 2023
2 Фев 2023
Утрински термини
Нема слободни
Попладневни термини
Вечерни термини
Нема слободни
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com