Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Доктор D-r Lasko Kocev Промени
D-r Lasko Kocev
Услуга Преглед на возрасен пациент над 18 год. Промени
Преглед на возрасен пациент над 18 год.
Клинички ортопедски преглед на пациентот. По потреба : Апликација на медикаментозна терапија, читање и интерпретација на медицински анализи и снимки од рентген... Дознај повеќе
Изберете датум
Прв слободен термин е пронајден на 8 Февруари 2023
Февруари, 2023
Пон. Вто. Сре. Чет. Пет. Саб. Нед.
30
31
01
02
03
04
05
06
07
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
03
04
05
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com