Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Доктор D-r Antonije Hadji Antonovski Промени
D-r Antonije Hadji Antonovski
Услуга Итен Преглед Промени
Итен Преглед
Закажување на итен преглед поради повреда или јака болка, откако ке се закаже терминот потребно е пациентот да се најави телефонски на 078283858. Прегледот по п... Дознај повеќе
Изберете датум
Прв слободен термин е пронајден на 1 Септември 2022
Септември, 2022
Пон. Вто. Сре. Чет. Пет. Саб. Нед.
29
30
31
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com