Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
  • Нема слободни термини. Одберете друга услуга
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Доктор D-r Aleksandra Dimova Промени
D-r Aleksandra Dimova
Услуга Контрола на дете во развој Промени
Контрола на дете во развој
Контролен преглед за развој рано откривање на деформитети, совети за нивна превенција и лекување... Дознај повеќе
Изберете датум
Прв слободен термин е пронајден на 2 Февруари 2023
Февруари, 2023
Пон. Вто. Сре. Чет. Пет. Саб. Нед.
30
31
01
03
04
05
06
08
10
11
12
13
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
01
03
04
05
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com