Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Доктор D-r Aleksandra Dimova Промени
D-r Aleksandra Dimova
Услуга Контролен преглед по проодување Промени
Контролен преглед по проодување
Клинички преглед за скрининг на деформитети. Проверка на стапалата при одење, стабилност, совети за вежби. За да се јавите на овој преглед потребно е детето... Дознај повеќе
Изберете датум
Прв слободен термин е пронајден на 2 Февруари 2023
Февруари, 2023
Пон. Вто. Сре. Чет. Пет. Саб. Нед.
30
31
01
03
04
05
06
08
10
11
12
13
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
01
03
04
05
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com