Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Доктор D-r Lasko Kocev Промени
D-r Lasko Kocev
Услуга Трет контролен преглед пред проодување Промени
Трет контролен преглед пред проодување
Клинички преглед за рано откривање и превенирање на деформитети, совети за проодување и обувки . Цена на преглед 2000ден.... Дознај повеќе
Изберете датум
Прв слободен термин е пронајден на 8 Февруари 2023
Февруари, 2023
Пон. Вто. Сре. Чет. Пет. Саб. Нед.
30
31
01
02
03
04
05
06
07
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
03
04
05
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com