Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Доктор D-r Lasko Kocev Промени
D-r Lasko Kocev
Услуга Прв ортопедски преглед на новороденче Промени
Прв ортопедски преглед на новороденче
Прегледот вклучува комплетен клинички ортопедски преглед на новороденче и лиценциран ехо сонографски преглед на колкови по методот на Проф. Р. Граф . Советување... Дознај повеќе
Изберете датум
Прв слободен термин е пронајден на 8 Февруари 2023
Февруари, 2023
Пон. Вто. Сре. Чет. Пет. Саб. Нед.
30
31
01
02
03
04
05
06
07
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
03
04
05
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com